MENU
Login Register
Agenda

Download Agenda - Click Here

October 2017
AUSFOG Draft Agenda

Thursday 19 October 2017 (Day 1)
Building C, Southern Cross - Coolangatta Campus
Southern Cross Drive, Bilinga QLD

 Time

 Activity

 Speaker

 11.30am-12.00pm
 (30 min)

 Registration and Lunch

 

 12.00-12.15pm
 (15 min)

 Acknowledgement of Country Delegates welcome

Travis Walker: Executive Director, Financial & Human Resources, Southern Cross University (2017 AUSFOG Chair)

 12.15-12.55pm
 (40 min)

Universities Australia update

Mike Teece: Policy Director, Academic, Universities Australia

 12.55-1.35pm
 (40 min)

 Using data analytics to drive strategy development - Applying an investor perspective to the future composition of the university workforce

Ephraim Spehrer-Patrick, Practice Leader - Talent Strategy & Organisation, Mercer Australia

 1.35-2.15pm
 (40 min)

 University Procurement Hub (UPH) update

Richard Allen: Chief Procurement Officer, The University of Sydney

 2.15-2.55pm
 (40 min)

 ACU’s sustainability bond insurance

Scott Jenkins: CFO, Australian Catholic University, Kanwar Singh: Director - Government, Education & Social Infrastructure NAB and Catalina Secreteanu: Associate Director, Institutional Relations (APAC & Asia), Sustainalytics

 2.55-3.20pm
 (25 min)

Afternoon Tea

 

 3.20-4.20pm
 (1 hour)

 Decision-making and influencing higher education colleagues

Ryk Bliszczyk: Director, Leadership Psychologist

 4.20-4.55pm
 (35 min)

 Breakout sessions - discussion groups – subject TBA

 

 4.55-5.00pm
 (5 min)

 Closing comments and dinner arrangements

Travis Walker: Executive Director, Financial & Human Resources, Southern Cross University (2017 AUSFOG Chair)

 5.00-5.30pm
 (30 min)

 Bus transfer from Southern Cross University to Sofitel Broadbeach

 

 

Conference Dinner
Oskars on Burleigh

 6.15-6.30pm
 (15 min)

 Bus transfer from Sofitel Broadbeach to Oskars on Burleigh

 

 6.30-7.15pm
 (45 min)

 Pre-Dinner Drinks

 

 7.15-10.00pm
 (3 hrs. 15 min)

 Conference Dinner Guest Speaker: Wayne “Rabbit” Bartholomew

 

 10.00-10.15pm
 (15 mins)

 Bus transfer from Oskars on Burleigh to Sofitel Broadbeach

 

 

Friday 20 October 2017 (Day 2)
Building C, Southern Cross - Coolangatta Campus
Southern Cross Drive, Bilinga QLD

 Time

 Activity

 Speaker

 9.00-9.05am
 (5 min)

 Opening Remarks

Travis Walker: Executive Director, Financial & Human Resources, Southern Cross University (2017 AUSFOG Chair)

 9.05-9.45am
 (40 min)

 Profile of a fraudster

KPMG Forensic Brisbane

 9.45-10.20am
 (35 min)

Uber and GoGet implementations at LaTrobe University

Andrew Peacock: Director Strategic Procurement, LaTrobe University

 10.20-11.00am
 (40 min)

Economic update

David Colosimo: Senior Investment Analyst, Unisuper

 11.00-11.25am
 (25 min)

 Morning Tea

 

 11.25am- 12.00pm
 (35 min)

 Unimutual introduction and presentation on Management Liability risk management

Gerard Ewing: CEO, Unimutual

 12.00 - 12.40pm
 (40 min)

 Enhancing the value of human capital: The University of Melbourne professional staff conference

Mary-Louise Huppatz: Manager, Strategy and Planning, Graduate School of Education, University of Melbourne

 12.40-1.20pm
 (40 min)

 Lunch

 

 1.20- 2.00pm
 (40 min)

 Sustainable investment - incorporating organisational values and beliefs into investment portfolios

Michael Miller: Head of Institutional and Premium Sales, BT Financial Group

 2.00-2.40pm
 (40 min)

 Accounting standards update and Income Standards work

Martin Olde: Accounting & Audit Technical Director, Nexia

 2.40-3.00pm
 (20 min)

 Report on 2017 activities and closing remarks

Travis Walker: Executive Director, Financial & Human Resources, Southern Cross University (2017 AUSFOG Chair)